Cadouri Speciale Cu Ocazia Crăciunului
       Aparitia perioadei de sarbatori cu siguranta te impinge sa cauti un cadou. Noi, WOWSKIN, iti vom  usura munca in acest an, oferindu-ti cateva idei de cadou atat pentru prieten, prietena, iubit, iubita, rude, colegi de serviciu sau celor mai dragi si apropiate persoane din viata vaostra, ideile de cadouri pe care le poti procura chiar de pe site-ul nostru: wowskin.ro.

Cadouri pentru EA și EL

VĂ PREZENTĂM SETURILE GAMEI SKIN1004 CE POT FI OFERITE CADOU APROPIAȚILOR,CI MAI ALES UN CADOU EXTREM DE PLACUT PENTRU EA: 

  1. Set De Spa- ( 36 lei)-  Un cadou pentru relaxare ce va poate oferi senzatia unui moment fun, relaxare ca la salon, la tine acasa. Un set ce merita cumparat  pentru ea, ce ar trebui sa-l ai oricand ai fi singura sau langa o prietena
  2. Set de Curatare-  (180 lei) - Setul de cadoul ideal in care spuma va ofera o calmare si hidratare a  pielii iar uleiul considerat un demachiant all-in-one ce curata orice urma de machiajului. Uleiul ce poate fi folosit si la masaj facial. Setul de curatare cu siguranta o va face mult mai fericita mai ales daca este o pasionata in make-up.
  3. Set Best Duo- (190 lei)-.Toner+ Ser, pentru cea mai buna experienta cu produse cosmetice coreene. Tonerul este un produs ideal pentru o exfoliere usoara, in combinatie cu ser este un start perfect pentru inceput.
  4. Set Tone Brightening- (320 lei)- Gelul, fiola, si crema ce va ofera un  ten misto, setul accesibil atat la tine acasa, la birou, in parc sau la o petrecere cu pijamale, care cu siguranta te va dirija spre cea mai fabuloasa experienta cu produse cosmetice coreene.

DACĂ CREZI CĂ SKINCARE ESTE DOAR DESPRE FETE, UITE CATEVA IDEI DE CADOURI SI PENTRU EL.

  1. Dear Klairs Midnight Blue Calming Cream 60 ml-  (159 lei)- Crema pe care orice ten si-o doreste, este cadoul care il va multumi pe prietenul tau, o crema usor de aplicat pe toate tipurile de piele, inaintea a unei iesiri la o cina romantica alaturi de tine sau a unei iesiri cu prietenii la un meci de FIFA. Cu siguranta, crema va ofera o textura a pielii fina si placuta la atingere. De asemenea, daca doriti o cantitate mai mica, va putem oferi crema de 30 ml la un preț de doar 119 lei.
  2. British M Urban Matte Clay ( 96 lei)- Pasta emolianta ce ofera parului mentinerea si controlul pe care ti-l doresti fara a fi lipicios sau rigid, se poate clati cu usurinta fara a lasa in urma nici un reziduu, oferindu-ti un miros.

În sfârșit, il vei atrage catre skincare-ul masculin de produse coreene. 

CONCLUZIE:

Partea masculina si partea feminina se vor  face fericiti reciproc catre lumea skincarului.

Sarbatori fericite,

Echipa WowSkin

Lasa un comentariu