Creme tip gel pentru vara

Pentru marea majoritate dintre noi, vara este o perioada superbă în care cel mai probabil te vei duce la mare sau măcar la piscină, perioada în care ieși mai des cu prietenii și te distrezi mai mult.

Totodată vara este și perioada în care pielea noastră suferă. Ei bine pe lângă deshidratarea enormă provenită de la soarele intens, pielea se confruntă și cu o cantitate mai mare de poluanți datorită timpului mai mare afară. Pentru a păstra pielea într-o stare cât mai bună dar și pentru că vrei ca make-up - ul tău să arate splendid vara este important atât SPF-ul (Care trebuie aplicat neapărat) cât și alegerea unei creme potrivite acestei perioade. Ce trebuie să avem în vedere în primul rând când alegem o crema în timpul verii?

O textură non-grasă care lasă pielea să respire

Temperaturile ridicate ale verii, combinate cu nivelurile crescute de umiditate, fac pielea noastră să transpiri mai ușor. Alegând o cremă de față cu textură ușoară și non-grasa, care se absoarbe imediat, ne ajutăm pielea să respire și să nu se sufoce cu temperaturile arzătoare ale verii. Un motiv în plus pentru a alege o textură și o compoziție ușoară este faptul că după crema hidratantă sau anti-îmbătrânire vom aplica crema de protecție solară, așa că necesitatea „straturilor subțiri absorbante” este și mai imperativă.

Desigur, dacă avem tenul gras, predispus la acnee, alegem și vara, ca și restul anului, doar creme cu compoziție necomedogenă.

Iar dacă aveți un ten uscat și va faceți griji că o textura mai subțire nu va fi suficient pentru dvs este recomandat utilizarea măștilor de noapte pentru un plus de hidratare. Măștile de noapte cunoscute și că Sleeping Pack sunt hidratante intense non grase și non lipicioase

Acțiune antioxidantă, deoarece soarele este egal cu radicalii liberi în creștere

O formulă care nu declanșează pielea sensibilă

Deși poate nu aveți un ten sensibil sau aveți un ten ușor sensibil, recomandarea noastră ar fi să optați pentru o cremă potrivită tenului sensibil vara. Soarele este un iritant foarte puternic pentru piele astfel încât chiar și pielea normală în această perioada se sensibilizează.

Uite câteva creme tip gel perfecte pentru perioada verii:

1. IUNIK CENTELLA CALMING GEL CREAM

IUNIK CENTELLA CALMING GEL CREAM

Este o cremă gel cu o absorbție rapidă, care calmează și revigorează pielea, ceea ce îl face perfect  pentru tipurile de ten gras și problematic.

Produsul este formulat cu 70% apă de centella asiatică, 10% apă de arbore de ceai și 6 extracte botanice.

2. BARR SUPER GREEN DEEP ENERGY CREAM

BARR SUPER GREEN DEEP ENERGY CREAM

Este un gel hidratant vegan, plin de bunătăți verzi pentru a calma pielea. 58% extract organic de frunze de inimă ajută la țintirea pielii iritate sau roșiatice, în timp ce 19% extract de mugwort hrănește și hidratează pielea sensibilă și predispusă la acnee. Conține 0,1% Pantenol care ajută la formarea unei bariere de umiditate și 0,1% Alantoină pentru a întineri pielea și a o menține netedă și moale.

3. ISNTREE HYALURONIC ACID AQUA GEL CREAM

Isntree Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream

Crema gel oferă o hidratare intensă pielii. Formulat cu extras din ulei de măsline pentru a rafina textura pielii, suc de aloe vera pentru a calma pielea iritată și a preveni uscarea pielii. Cu o textură de gel care hidratează și catifelează pielea uscată. Potrivit pentru ten uleios/combinat. Este testat dermatologic.

4. A'PIEU MADECASSOSIDE MOISTURE GEL CREAM

A'pieu Madecassoside Moisture Gel Cream

A'pieu Madecassoside Moisture Gel Cream este o cremă hidratantă care ajută la îmbunătățirea pielii deteriorate din cauza mediului uscat, îmbunătățește capacitatea de reținere a umidității pielii.

5. SOME BY MI YUJA NIACIN BRIGHTENING MOISTURE GEL CREAM

SOME BY MI YUJA NIACIN BRIGHTENING MOISTURE GEL CREAM

Crema de umiditate pentru iluminare face ca pielea să strălucească prin combinația sa de ingrediente de iluminare și hidratare. Făcut cu 90% extract de Yuja, acest fruct cu 3x mai multă Vitamină C decât lămâia conține această cremă cu substanțe nutritive. 

6. DR. CEURACLE VEGAN KOMBUCHA TEA GEL CREAM

 CEURACLE VEGAN KOMBUCHA TEA GEL CREAM

Este o cremă hidratantă bogată în nutrienți, cu hidratare rapidă, pentru pielea deshidratată, obosită sau cu aspect tern. Formulat cu 20% extract de ceai negru fermentat (Kombucha) pentru a ajuta la întărirea barierei de hidratare, echilibrând în același timp producția de ulei. Tenul devine mai moale, mai neted și mai echilibrat. Ideal pentru toate tipurile de piele. Recomandat pentru pielea grasă, cu tendință acneică sau mixtă.

7. COSRX HYDRIUM GREEN TEA AQUA SOOTHING GEL CREAM

Cosrx Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream

O cremă hidratantă cu gel, răcoritoare, fără grăsime, care scufundă pielea în hidratare.

 

Textura sa de jeleu face ca această cremă să fie alegerea ideală pentru climă caldă și umedă și este, de asemenea, perfectă pentru cei cu ten gras. Se absoarbe rapid și oferă hidratare instantanee cu un finisaj proaspăt.

8. SKIN1004 MADAGASCAR CENTELLA SOOTHING CREAM

 SKIN1004 MADAGASCAR CENTELLA SOOTHING CREAM

O cremă calmantă care conține trei componente lipidice reale ale stratului de epidermă pentru a ajuta la repararea barierei cutanate. Conține 72% centella asiatica extactă din natura neatinsă din Madagascar. Este bogat în ingrediente naturale de hidratare, oferă instantaneu o hidratare explozivă.

9. SKIN1004 MADAGASCAR CENTELLA CREAM

SKIN1004 MADAGASCAR CENTELLA CREAM

Aceasta este o cremă ușoară bună pentru utilizare zilnică care conține extract proaspăt de Centella Asiatică din natura neatinsă a Madagascarului și alte ingrediente naturale hidratante pentru a ajută la menținerea pielii sănătoase. Calmează și ajută la restabilirea echilibrului apă-ulei, revigorând energia pielii obosite.

Lasa un comentariu